Výběrové řízení na člena do organisace AIESEC - Holubová, Michaela (2010)
Bakalářská práce se zaměřuje na teorii výběrového řízení nového zaměstnance do firmy a následně na praktickou ukázku v neziskové organizaci AIESEC. V rámci této organizace je provedeno zhodnocení současné situace výběrového řízení na člena a na základě teorie, zhodnocení současné situace a vlastních poznatků jsou navrženy změny, které povedou k efektivnějšímu výběrovému řízení.