Výběrové řízení na člena do organisace AIESEC - Holubová, Michaela; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Turnerová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalářská práce se zaměřuje na teorii výběrového řízení nového zaměstnance do firmy a následně na praktickou ukázku v neziskové organizaci AIESEC. V rámci této organizace je provedeno zhodnocení současné situace výběrového řízení na člena a na základě teorie, zhodnocení současné situace a vlastních poznatků jsou navrženy změny, které povedou k efektivnějšímu výběrovému řízení.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses