Marketingová strategie společnosti Ford na domácím a zahraničních trzích - Hamáčková, Lucie (2010)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat marketingovou strategii společnosti Ford Motor Company na domácím a zahraničních trzích. Práce shrnuje, jaké marketingové nástroje firma používá k dosažení svých strategických a marketingových cílů. Také posuzuje, jak hluboce jsou marketingové strategie ovlivněny globalizací, a jak se projevila na marketingové politice společnosti Ford současná finanční krize.