Budování značky Century 21 na českém trhu - Koláček, Martin (2010)
Bakalářská práce popisuje souvislosti vzniku holistického marketingu,jeho koncept a ukazuje ho na příkladu budování značky Century21. Dává si za cíl analyzovat marketingovou koncepci společnosti a její komunikaci. Následně navrhuje možná řešení problémů a nedostatků vyplývající z této analýzy. První část se zabývá historií marketingu a popisuje základní pojmy budování značky. Druhá se věnuje holistickému marketingu a komunikačnímu mixu. A záverečná část analyzuje budování značky Century21 z pohledu holistického marketingu a podává možná řešení.