Budování značky Century 21 na českém trhu - Koláček, Martin; Halík, Jaroslav, 1961-; Schlesinger, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalářská práce popisuje souvislosti vzniku holistického marketingu,jeho koncept a ukazuje ho na příkladu budování značky Century21. Dává si za cíl analyzovat marketingovou koncepci společnosti a její komunikaci. Následně navrhuje možná řešení problémů a nedostatků vyplývající z této analýzy. První část se zabývá historií marketingu a popisuje základní pojmy budování značky. Druhá se věnuje holistickému marketingu a komunikačnímu mixu. A záverečná část analyzuje budování značky Century21 z pohledu holistického marketingu a podává možná řešení.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses