Obchodní a kulturní specifika Norska - Pitelová, Lucie; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem mé bakalářské práce je poskytnout všeobecné informace o Norsku, zhodnotit jeho ekonomickou situaci,hospodářský vývoj a základní makroekonomické ukazatele. Dále se zabývám významem členství Norska v mezinárodních organizacích a vzájemnými obchodními vztahy s Českou republikou a Evropskou unií. Poslední kapitola je zaměřena na kulturní a obchodní odlišnosti a zvláštnosti v jednotlivých stylech jednání mezi Norskem a Českou republikou.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; obchodní jednání; zahraniční obchod; Norsko; bakalářské práce; negotiation in business; foreign trade; Norway; bachelor's theses