Zvláštnosti podnikatelského prostředí Moldávie - Dobešová, Kateřina; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce podává analýzu podnikatelského a investičního prostředí Moldavska, charakterizuje ekonomickou situaci v zemi,a specifikuje podmínky, které jsou nutné pro vstup na moldavský trh. První kapitola obsahuje základní charakteristiku Moldavska, geografické podmínky, historii a aktuální politickou situaci. Dále je charakterizována současná ekonomická situace a zahraniční obchod země. Obsahem poslední kapitoly jsou kulturní a obchodní zvyklosti v Moldavsku
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Moldavsko; bakalářské práce; Moldova; bachelor's theses