Ekonomické postavení Indie v Asii a ve světě - Neumannová, Lucie (2010)
Indie je dnes společně s Čínou jednou z nejrychleji rostoucích světových ekonomik aspirujících na pozici dominantního centra na globální mapě. Záměrem práce je poukázat na hlavní konkurenční výhody Indické republiky, ale i na limitující faktory, které mohou být pro zemi komplikací na cestě k prosperitě.