Ekonomické postavení Indie v Asii a ve světě - Neumannová, Lucie; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Gullová, Soňa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Indie je dnes společně s Čínou jednou z nejrychleji rostoucích světových ekonomik aspirujících na pozici dominantního centra na globální mapě. Záměrem práce je poukázat na hlavní konkurenční výhody Indické republiky, ale i na limitující faktory, které mohou být pro zemi komplikací na cestě k prosperitě.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; outsourcing; zahraniční obchod; hrubý domácí produkt; chudoba; bakalářské práce; outsourcing; foreign trade; gross domestic product; poverty; bachelor's theses