Štátny a obchodný protokol Veľkej Británie - Sinajová, Zuzana; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práca je zameraná na základnú charakteristiku britského štátneho a obchodného protokolu. Prvá časť obsahuje definíciu a vysvetlenie niekoľkých základných pojmov spojených so štátnym protokolom vo všeobecnosti, rovnako ako aj pohľad na britské štátne symboly a ich symboliku. Druhá časť je už venovaná samotnému štátnemu protokolu Veľkej Británie, t.j. jeho jednotlivým častiam a ich bližšiemu popisu. V tretej kapitole sú detailne rozoberané špecifiká britského obchodného protokolu, začínajúc správnym zoznamovaním a predstavovaním a končiac úspešným obchodným jednaním a nadviazaním obchodnej spolupráce. Posledná štvrtá časť predstavuje vyhodnotenie dotazníkovej ankety, týkajúcej sa obchodného prostredia a etikety vo Veľkej Británii. Pre tento účel boli spracované odpovede náhodnej vzorky pracujúcich Britov.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses