Marketingová strategie společnosti Ahold v České republice - Hubáček, David; Halík, Jaroslav, 1961-; Beneš, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Hlavním cílem mé bakalářské práce je navrhnout marketingovou strategii pro společnost Ahold v České republice. Výběr této práce je zcela prozaický. V dnešní moderní a uspěchané době je těžké udržet si a získat nové zákazníky. Ať už je to kvůli jejich vyšším nárokům nebo kvůli velmi silné konkurenci. V úvodní části mé bakalářské práce krátce shrnu teoretická východiska, která poté aplikuji přímo na společnost Ahold v České republice. V druhé, analytické části práce, představím společnost Ahold a provedu jednotlivé analýzy. Z těchto analýz pak sestavím SWOT analýzu, kde již navrhnu některé příležitosti pro vybranou společnost. Závěrem shrnu výsledky mé analýzy a zhodnotím, zda a jakým způsobem by mohly navržené příležitosti společnost Ahold inspirovat.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses