Zvláštnosti obchodního jednání na Ukrajině - Tarasenko, Mariya; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem mé bakalářské práce je analýza obchodních a kulturních zvláštností Ukrajiny, s zaměřením na její východní a západní region. V prvních pěti kapitolách jsem se snažila popsat širší kulturní specifika Ukrajiny, zkoumat zvláštnosti obchodního jednání, pracovní dovedností a mezilidské vztahy a také hodnoty a normy chování lidí ve společnosti. Důležitým cílem bylo prozkoumat hodnotu času, verbální a neverbální komunikaci, interpersonální vzdálenosti a další faktory, které mohou mít vliv na budování vztahů s Ukrajinci jak v západním, tak i ve východním regionu. Zkoumání národních zvláštností kultury a náboženství Ukrajiny, příčin jejich podobnosti a rozdílů, hodnocení jejich dopadů na podnikání a zvláště na mentalitu Ukrajinců je také jednou z významných součásti mé práce.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses