Kultúrne štandardy Brazílie - Bauerová, Alena; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Prvá časť mojej bakalárskej práce je teoretická a je zameraná na charakteristiku krajiny Brazília po historickej, demografickej, politickej, ekonomickej a kultúrnej stránke. V práci je taktiež charakterizovaný priebeh obchodného jednania a obchodná etiketa v Brazílií. Druhá časť bakalárskej práce je praktická a je venovaná porovnaniu poznatkov plynúcich z Hofstedeho dimenzií a výsledkov vlastného prieskumu, ktorý je uskutočnený pomocou dotazníkovej metódy. Cieľom prieskumu bolo aktualizovať indexy kultúrnych dimenzií profesora Hofstedeho.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses