Obchodní a kulturní specifika Kanady - Nováková, Veronika (2010)
Tato bakalářská práce pojednává o obchodních a kulturních odlišnostech Kanady. Popisuje její základní charakteristiku,současnou ekonomickou situaci a roli zahraničního obchodu. Dále hodnotí příležitosti českých exportérů na kanadském trhu a vykresluje úlohu obchodního jednání v mezinárodním styku s touto zemí.