Outsourcing ve firmě Truck – Expert, s.r.o. - Demnerová, Veronika (2010)
Zjištění současného stavu outsourcingu ve společnosti Truck Expert, strukturované rozhovory s jednateli firmy. Zmapování současného stavu outsourcingu společnosti Truck Expert, zohlednění výhod a nevýhod současného uspořádání podnikových aktivit. Vypracování souboru doporučení na základě zjijištěných informací, vedoucích k efektivnějšímu využití outsourcingu firmy.