Outsourcing ve firmě Truck – Expert, s.r.o. - Demnerová, Veronika; Lorenc, Miroslav, 1974-; Theodor, Michal, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Zjištění současného stavu outsourcingu ve společnosti Truck Expert, strukturované rozhovory s jednateli firmy. Zmapování současného stavu outsourcingu společnosti Truck Expert, zohlednění výhod a nevýhod současného uspořádání podnikových aktivit. Vypracování souboru doporučení na základě zjijištěných informací, vedoucích k efektivnějšímu využití outsourcingu firmy.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses