Analýza logistických procesov ve firme Fujitsu - Sopko, Michal (2010)
Táto bakalárska práca analyzuje logistické procesy v spoločnosti Fujitsu Technology Solutions s.r.o. s cieľom objavenia kritického miesta, či už na úrovni distribučných činností, alebo informačných tokov. V teoretickej časti bakalárskej práce sú zhrnuté poznatky načerpané z odbornej literatúry. Následne je rozanalyzovaná pražská pobočka spoločnosti, popísané jej portfólio, s cieľom priblížiť fungovanie a zámery firmy, čo je základ pre pochopenie distribučných tokov. Na to nadväzujú toky informačné, u ktorých je práca zameraná na projektové riadenie a toky informácií v ňom, ktoré sú základom pre úspešné zrealizovanie zákaziek a uspokojenie spotrebiteľa.