Analýza logistických procesov ve firme Fujitsu - Sopko, Michal; Mervart, Michal, 1977-; Sciranka, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Táto bakalárska práca analyzuje logistické procesy v spoločnosti Fujitsu Technology Solutions s.r.o. s cieľom objavenia kritického miesta, či už na úrovni distribučných činností, alebo informačných tokov. V teoretickej časti bakalárskej práce sú zhrnuté poznatky načerpané z odbornej literatúry. Následne je rozanalyzovaná pražská pobočka spoločnosti, popísané jej portfólio, s cieľom priblížiť fungovanie a zámery firmy, čo je základ pre pochopenie distribučných tokov. Na to nadväzujú toky informačné, u ktorých je práca zameraná na projektové riadenie a toky informácií v ňom, ktoré sú základom pre úspešné zrealizovanie zákaziek a uspokojenie spotrebiteľa.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses