Porovnání MHD Prahy a Toronta - Dvorská, Kateřina (2010)
Práce se zabývá srovnáním MHD Prahy a Toronta. V teoretické části popisuji zkoumané aspekty problematiky. Dále popisuji prvky systému MHD ve vybraných městech. V závěru tyto prvky srovnávám.