Porovnání MHD Prahy a Toronta - Dvorská, Kateřina; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá srovnáním MHD Prahy a Toronta. V teoretické části popisuji zkoumané aspekty problematiky. Dále popisuji prvky systému MHD ve vybraných městech. V závěru tyto prvky srovnávám.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; městská hromadná doprava; bakalářské práce; urban public transportation; bachelor's theses