Letectví a jeho role ve světové nákladní přepravě - Bogdanova, Tatiana; Novák, Radek, 1960-; Zamatkinova, Valentina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem práce je provést analýzu role letectví ve světové nákladní dopravě od počátku vývoje letectví; probrat otázku vývoje leteckého průmyslu se zaměřením na nákladní letectví; popsat proces letecké přepravy nákladů a důležité nuance s tímto procesem spojené. Dalším cílem je vymezení výhod a nevýhod LND a popsání faktorů, ovlivňujících zákazníky při výběru leteckého způsobu dodávání zboží. Důležitou a možná i nejpřehlednější částí práce bude porovnání světových kapacit přepravy v jednotlivých letech a v jednotlivých zemích a porovnání současné situace v nákladní letecké a námořní dopravě.
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; letectví; bakalářské práce; aviation; bachelor's theses