Dopravní síť Liberce a okolí - Jílková, Markéta; Mervart, Michal, 1977-; Nováková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
V práci bude charakterizována dopravní síť obecně na základě teoretického vymezení jednotlivých pojmů. Navazovat bude historie jednotlivých segmentů dopravy v rámci Liberce a jeho blízkého okolí. Následně bude vymezená teoretická část aplikována přímo k poměrům Liberce a jeho okolí. Rozebrány budou všechny segmenty dopravy, včetně doplňkových druhů dopravy, jako je doprava vodní a lanová. Podrobněji se budu věnovat městské hromadné dopravě, integrovanému systému a jízdnímu tarifu. Cílem práce je poskytnout čtenáři celistvý pohled na celou libereckou dopravu. Budou zmíněny shledané nedostatky, které budou doplněny o návrhy na odstranění nebo zlepšení zjištěných nedostatků.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; silnice; městská hromadná doprava; doprava; bakalářské práce; roads; urban public transportation; transportation; bachelor's theses