Přeprava balíkových zásilek u České pošty - Melena, Jan (2010)
Práce pojednává především o mé pracovní zkušenosti a fungování přepravy balíkových zásilek u České pošty. Jsou v ní shrnuty moje zkušenosti a názory. Nechybí v počátku práce ani členění zásilek a postup přepravy.