Přeprava balíkových zásilek u České pošty - Melena, Jan; Mervart, Michal, 1977-; Duchoslavová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce pojednává především o mé pracovní zkušenosti a fungování přepravy balíkových zásilek u České pošty. Jsou v ní shrnuty moje zkušenosti a názory. Nechybí v počátku práce ani členění zásilek a postup přepravy.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses