Analýza ziskovosti produktů společnosti Direct Parcel Distribution CZ - Kuča, Tomáš (2010)
V práci si nejprve teoreticky rozebereme analýzu rentabilitu společnosti. Jaké postupy používá a co je třeba pro provedení této analýzy znát. Dále specifikujeme podniky infrastruktury se zaměřením na dopravní podniky. V praktické části si představíme společnost Direct parcel distribution CZ a celé její produktové portfolio. Nejprve provedeme analýzu hospodaření a rentability celé společnosti a dále se na tuto problematiku podíváme dle jednotlivých produktů.