Analýza ziskovosti produktů společnosti Direct Parcel Distribution CZ - Kuča, Tomáš; Vinš, Marek; Jergoň, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
V práci si nejprve teoreticky rozebereme analýzu rentabilitu společnosti. Jaké postupy používá a co je třeba pro provedení této analýzy znát. Dále specifikujeme podniky infrastruktury se zaměřením na dopravní podniky. V praktické části si představíme společnost Direct parcel distribution CZ a celé její produktové portfolio. Nejprve provedeme analýzu hospodaření a rentability celé společnosti a dále se na tuto problematiku podíváme dle jednotlivých produktů.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses