Výběr optimálního informačního systému pro podnik - Hynoušová, Zuzana (2010)
Informační technologie včetně informačních systémů hrají dnes výraznou roli v životě podniků. Jejich volba často předurčuje budoucí chod podniku. Proto je fáze výběru IS pro podnik velice důležitá a je třeba jí věnovat pozornost. Tato práce shrnuje hlavní kritéria, kterými by firma při výběru mohla v dnešní době řídit. Navrhuje využití procesního přístupu s využitím softwarového modelování k definování hodnotících kritérií a vlastností IS a následnou aplikaci metody WSA k jejich zhodnocení a konečné volbě nejlepší varianty.