Výběr optimálního informačního systému pro podnik - Hynoušová, Zuzana; Lorenc, Miroslav, 1974-; Žebrák, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Informační technologie včetně informačních systémů hrají dnes výraznou roli v životě podniků. Jejich volba často předurčuje budoucí chod podniku. Proto je fáze výběru IS pro podnik velice důležitá a je třeba jí věnovat pozornost. Tato práce shrnuje hlavní kritéria, kterými by firma při výběru mohla v dnešní době řídit. Navrhuje využití procesního přístupu s využitím softwarového modelování k definování hodnotících kritérií a vlastností IS a následnou aplikaci metody WSA k jejich zhodnocení a konečné volbě nejlepší varianty.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses