Nájomné zmluvy - Lazúrová, Veronika; Spirit, Michal, 1943-; Žák, Květoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Táto bakalárska práca rozoberé jednotlivé časti a druhy nájomných zmlúv bytových a nebytových priestorov podľa českého práva. Cieľom práce je poukázať na skutočnosti, ktoré môžu viesť k nespokojnosti a nedorozumeniam medzi zmluvnými stranami a vysvetliť dané skutočnosti i laickému čitateľovi. V úvode tejto práci sa zameriam na základnú charakteristiku a rozdiely bytových a nebytových priestorov. Hlavným obsahom práce však bude popis jednotlivých častí nájomných zmlúv a ich úprava v legislatíve. Podstatnou a dôležitou časťou je i prípadová štúdia, ktorej zadanie je inšpirované skutočnou situáciou, ktorej výstupom bude definícia zmluvných podmienok a vzor nájomnej zmluvy veci.
Vedoucí práce: Michal Spirit
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses