Specifika marketingové komunikace na německém trhu - Žižková, Zuzana (2010)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou marketingové komunikace na německém trhu. Charakterizuje její specifika a ilustruje je na příkladu vybraného segmentu trhu. Jejím cílem je definovat postavení komunikace v marketingovém mixu a zanalyzovat její současné trendy. Dále má za úkol charakterizovat německého spotřebitele, jeho vztah ke značkám a reklamě. Zaměřuje se na mediální mix a právní regulaci reklamy na německém trhu. Na závěr se práce věnuje marketingové komunikaci v automobilovém průmyslu a uvádí příklad konkrétních technik u automobilky BMW.