Specifika marketingové komunikace na německém trhu - Žižková, Zuzana; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou marketingové komunikace na německém trhu. Charakterizuje její specifika a ilustruje je na příkladu vybraného segmentu trhu. Jejím cílem je definovat postavení komunikace v marketingovém mixu a zanalyzovat její současné trendy. Dále má za úkol charakterizovat německého spotřebitele, jeho vztah ke značkám a reklamě. Zaměřuje se na mediální mix a právní regulaci reklamy na německém trhu. Na závěr se práce věnuje marketingové komunikaci v automobilovém průmyslu a uvádí příklad konkrétních technik u automobilky BMW.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; marketingová komunikace; diplomové práce; communication in marketing; master's theses