Analýza marketingového mixu projektu OPENCARD - Kalašová, Vendula; Procházková, Markéta; Vášková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Hlavním cílem bakalářské práce je zanalyzování marketingového mixu projektu opencard. Teoretická část popisuje základní východiska týkající se teorie marketingu, marketingového mixu a také marketingového výzkumu. Praktická část představuje projekt opencard od jeho uvedení na trh až po současnost. Avšak těžiště praktické části je v představení a zanalyzování jednotlivých nástrojů marketingového mixu. Součástí práce je i marketingový výzkum. V této části je zahrnuto shrnutí výsledků dotazníkového šetření, které zkoumá názory obyvatel Prahy a středočeského kraje na projekt opencard. Na základě výsledků získaných z dotazníkového šetření byly odhaleny hlavní nedostatky v marketingovém mixu. Dle těchto výsledků jsem navrhla možnosti, jak zlepšit marketingovou komunikaci projektu. Závěr je věnován kompletnímu přehledu všech výsledků a zhodnocení marketingového mixu projektu opencard.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketingový výzkum; bakalářské práce; marketing research; bachelor's theses