Image a identita značky Quiksilver - Simanová, Jana (2011)
Práca je zameraná na image a identitu značky Quiksilver. V teoretickej časti objasňujem rozdiel medzi jednotlivými pojmami a to ako napríklad značka, hodnota značky, jej image a identita. Zároveň popisujem aj ďalšie pojmy, ktoré s touto problematikou súvisia. V praktickej časti pristupujem k samotnej analýze vnímania značky Quiksilver na našom trhu.