Image a identita značky Quiksilver - Simanová, Jana; Vávra, Oldřich; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práca je zameraná na image a identitu značky Quiksilver. V teoretickej časti objasňujem rozdiel medzi jednotlivými pojmami a to ako napríklad značka, hodnota značky, jej image a identita. Zároveň popisujem aj ďalšie pojmy, ktoré s touto problematikou súvisia. V praktickej časti pristupujem k samotnej analýze vnímania značky Quiksilver na našom trhu.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; snowboarding; bakalářské práce; snowboarding; bachelor's theses