České kulturní standardy ve světovém kontextu - Liebich, Lukáš; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce pojednává o českých kulturních standardech a jejich vývoji v posledních dvaceti letech - v období ekonomické transformace. Obsahuje dva výzkumy, jeden písemný dotazníkový vedený mezi Čechy, a jeden vedený formou osobních rozhovorů mezi cizinci žijícími v Praze.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses