Analýza požadavků na software pro správu investic - Hlucháň, Jan (2010)
Bakalářská práce se zabývá definováním požadavků na softwarový nástroj pro správu investic v prostředí finančně poradenské společnosti operující na území České republiky. Práce je rozdělena do tří logických celků, v kterých je popsán současný a požadovaný systém fungování správy investic, legislativní a technické podmínky, za kterých je možné požadovaného stavu dosáhnout.