Analýza požadavků na software pro správu investic - Hlucháň, Jan; Kunstová, Renata, 1962-; Krahulec, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Bakalářská práce se zabývá definováním požadavků na softwarový nástroj pro správu investic v prostředí finančně poradenské společnosti operující na území České republiky. Práce je rozdělena do tří logických celků, v kterých je popsán současný a požadovaný systém fungování správy investic, legislativní a technické podmínky, za kterých je možné požadovaného stavu dosáhnout.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; software; bakalářské práce; software; bachelor's theses