Marketing produktu Karel IV. - Mikšů, Šárka; Mikeš, Jiří, 1942-; Čejka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem bakalářské práce s názvem Marketing produktu Karel IV. je navrhnout marketingové komunikační kanály a naznačit možnosti dalšího směřování produktu. Teoretická část se věnuje marketingovému plánu a jeho částem. V praktické části lze nalézt analýzu trhu a konkurence, popis vývoje produktu a marketingový průzkum.
Vedoucí práce: Jiří Mikeš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; marketingová komunikace; bakalářské práce; communication in marketing; bachelor's theses