Dopad legislativních změn na vedení spisové služby - Bartelová, Jana; Kunstová, Renata, 1962-; Žižková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce se zabývá realizací spisové služby na městském úřadě a porovnává reálný současný stav s aktuálními legislativními požadavky. Práce je rozdělena na 2 části. V první části jsou uvedeny základní informace o vybraném městském úřadu a charakteristika používaného informačního systému spisové služby. V dalších kapitolách jsou popisovány jednotlivé činnosti při výkonu spisové služby a analýza životního cyklu dokumentů na městském úřadě. V druhé části práce jsou identifikovány výrazné legislativní změny, které mají dopad na změnu jednotlivých činností ve spisové službě. Na základě této identifikace jsou vypracovány návrhy na odstranění procesních nedostatků a nejednotnosti při vedení spisové služby na městském úřadě. Hlavním výstupem optimalizace spisové služby je úprava spisového řádu dle platné legislativy a metodického pokynu Ministerstva vnitra.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses