Merchandising ve vybrané firmě - Poláková, Tereza; Turnerová, Lenka, 1957-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
V první části se práce zabývá merchandisingem v teoretické rovině. Rozebírá různé aspekty merchandisingu. V druhé, praktické části jsou aplikovány poznatky z teoretické části v prodejních jednotkách Jednoty Uherský Ostroh. Zároveň se zde nacházejí informace o Jednotě Uherský Ostroh, které zahrnují vývoj tohoto podniku, současnou ekonomickou situaci a také merchandisingová pravidla. Dle těchto merchandisingových pravidel jsou následně zhodnoceny 3 prodejny různých typů.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses