Moduly ve florbalovém informačním systému - zhodnocení inovace - Čížek, Michal; Bruckner, Tomáš, 1974-; Filippi, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
V práci se budu zabývat inovacemi v novém Florbalovém informačním systému. Celý systém si pro lepší chápání a funkcionalitu procesů rozdělím na tři kategorie (moduly). Úvodem se zmíním o důvodech, proč byl vůbec nový IS požadován a jaké to přineslo změny pro uživatele. Uživateli myslím hráče, sekretáře oddílu, trenéra, pracovníka na florbalové unii atd. U každého z modulů nastíním jeho základní funkcionalitu a nejzákladnější procesy, které může uživatel provádět. Pro vyhodnocení použiji moje získané zdroje při pozorování. Těmito zdroji budou jak moje zkušenosti se systémem, se kterým poslední rok velice často pracuji, tak i výsledky z mého dotazníku, vztahující se na procesy, které byly inovovány. Dotazník jsem zasílal známým osobám z členské florbalové základny prostřednictvím sociální sítě Facebook a elektronické pošty. K dalším zdrojům patřily odborné konzultace s mým florbalovým trenérem a s pracovníky na Sekretariátu a Matričním úseku ČFbU. K práci přikládám nahrávané konzultace. Při závěrečném zhodnocení uvedu vlastní hypotézu nad zmíněným problémem (hráčské licence, vedené statistiky apod.). Ze získaných zdrojů budu moci úvahu potvrdit, nebo vyvrátit. V neposlední řadě se budu snažit navrhnout moje řešení pro případné odstranění některých nedostatků.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses