Marketingová strategie pro značku Zlaté. - Kučerová, Jana; Postler, Milan, 1960-; Titlbachová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem diplomové práce s názvem Marketingová strategie značky Zlaté je zhodnotit nově formulovanou marketingovou strategii značky a následně na základě vlastního dotazníkového šetření navrhnout budoucí aktivity, které tuto strategii posílí a upevní značku Zlaté na českém a slovenském trhu. Teoretická část se zabývá marketingem všeobecně, strategiemi, plánováním a aplikací marketingového plánu na jednotlivé složky marketingového mixu. Praktická část popisuje značku Zlaté jako takovou,její postavení v rámci firmy Kraft Foods, zhodnocení minulé značkové strategie, způsob tvorby nové marketingové strategie a její implementace z hlediska produktu a produktového portfolia, cenové a distribuční strategie a komunikačních prvků jako je reklama, podpora prodeje a PR. Vlastní dotazníkové šetření se zaměřuje na vnímání značky, způsob konzumace jednotlivých řad a sondu do preferencí spotřebitelů z hlediska návrhů nových produktů.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses