Vývoj a realizace testovacího systému pro předmět 4IT340 - Administrace databázového systému ORACLE - Plíva, Michal (2010)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vývoj a nasazení testovacího systému pro předmět 4IT340 - Základy správy databázového systému Oracle. Cílem této práce je navrhnout a naprogramovat testovací systém, který každému studentovi tohoto předmětu vygeneruje jedinečné zadání zkoušky, a následně po skončení zkoušky automaticky opraví praktickou část. Výsledkem této práce je několik procedur napsaných v jazyce PL/SQL. Celá práce je rozdělena do několika částí. První část se zabývá analýzou současného stavu, poté se práce zabývá již konkrétním návrhem a vývojem prostředí pro zkoušku. Závěr práce je tvořen dokumentací testovacího systému.