Vývoj a realizace testovacího systému pro předmět 4IT340 - Administrace databázového systému ORACLE - Plíva, Michal; Macák, Petr, 1969-; Krch, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vývoj a nasazení testovacího systému pro předmět 4IT340 - Základy správy databázového systému Oracle. Cílem této práce je navrhnout a naprogramovat testovací systém, který každému studentovi tohoto předmětu vygeneruje jedinečné zadání zkoušky, a následně po skončení zkoušky automaticky opraví praktickou část. Výsledkem této práce je několik procedur napsaných v jazyce PL/SQL. Celá práce je rozdělena do několika částí. První část se zabývá analýzou současného stavu, poté se práce zabývá již konkrétním návrhem a vývojem prostředí pro zkoušku. Závěr práce je tvořen dokumentací testovacího systému.
Vedoucí práce: Petr Macák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; programování; PL/SQL (programovací jazyk); bakalářské práce; programming; PL/SQL (programming language); bachelor's theses