Ekonomické vzťahy medzi EU a Latinskou Amerikou v kontexte rozvoja regionalizmu - Verešová, Katarína; Bič, Josef; Jelínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Zhodnotenie súčasnej ekonomickej a politickej spolupráce medzi EU a Latinskou Amerikou, je relevancia a perspektíva do budúcna.
Vedoucí práce: Josef Bič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Latinská Amerika; bakalářské práce; Latin America; bachelor's theses