Analýza marketingovej komunikácie značky L'Oréal Paris - Slimáková, Miroslava (2011)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou marketingovej komunikácie kozmetickej značky L'Oréal Paris. Cieľom je analýza komunikačných aktivít tejto značky so zameraním na reklamu a jej komunikačné účinky. Výskum na základe dotazníka skúma rozdielne vnímanie mužov a žien značky L'Oréal Paris a jej komunikačných aktivít.