Analýza procesů po zavedení datových schránek na Ministerstvu průmyslu a obchodu - Veselý, Jan (2010)
Cílem bakalářské práce je shrnout legislativní a realizační změny v Informačním systému datových schránek, poukázat na nejzávažnější problémy provázející tento systém. Dále navazuji na diplomovou práci Ing. Ovesného, porovnáním procesů přijetí a odeslání dokumentu a provedením analýzy zpracování pošty u vybraného orgánu. Analýza je prováděna na Ministerstvu průmyslu a obchodu České republiky.