Analýza procesů po zavedení datových schránek na Ministerstvu průmyslu a obchodu - Veselý, Jan; Kunstová, Renata, 1962-; Fiala, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem bakalářské práce je shrnout legislativní a realizační změny v Informačním systému datových schránek, poukázat na nejzávažnější problémy provázející tento systém. Dále navazuji na diplomovou práci Ing. Ovesného, porovnáním procesů přijetí a odeslání dokumentu a provedením analýzy zpracování pošty u vybraného orgánu. Analýza je prováděna na Ministerstvu průmyslu a obchodu České republiky.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses