Analýza správy dokumentů v obchodní společnosti - Vasilčenko, Aleš (2010)
Systémy pro správu dokumentů jsou moderním trendem k úspěšnému vedení firmy. Jejich důležitost a efektivita stále roste se zdokonalujícími se technologiemi. Správa dokumentů je oblast, ve které firma může ušetřit náklady nebo získat konkurenční výhodu. Tato bakalářská práce analyzuje správu dokumentů na příkladu konkrétní firmy, která se zabývá výrobou a distribucí implantabilní kardiostimulační techniky. Situace správy dokumentů není ve firmě uspokojivá, a proto management firmy požádal autora této bakalářské práce k vypracování analýzy situace správy dokumentů, zjištění případných nedostatků a návrhu možného řešení, jak situaci vyřešit.