Řešení informačního systému ordinace zubního lékaře - Profousová, Lenka (2010)
Tato práce se zabývá analýzou a návrhem řešení informačního systému ve stomatologické ordinaci. Dále pak prozkoumáním všech procesů týkajících se vzniku, předávání a uchovávání dat v elektronické i písemné podobě za účelem zefektivnění. Nakonec obsahuje též nástin řešení poskytování lékařské služby jiným lékařům.